×
Marloes Pomp

Biography

Marloes Pomp is projectleider van 30 blockchainprojecten bij de Nederlandse overhead (voor meer info over deze projecten, ga naar www.blockchainprojects.nl ). Ook werkt Marloes aan het bouwen van een internationaal netwerk van overheden die werken aan blockchainprojecten

×
Back

Industry Track: voor de overheid

Deze keer willen wij onze bezoekers uit de overheidssector trakteren op een inspirerend verhaal over Blockchain. Geen verhaal over hypes, maar voorbeelden uit de praktijk. Wie kunnen we hierover beter laten vertellen dan Marloes Pomp, schrijfster van het boek “Blockchain in de praktijk”? Marloes is momenteel projectleider van 30 blockchainprojecten bij de Nederlandse overheid. In haar sessie vertelt Marloes vanuit haar ervaring met blockchain. Wat kun je met blockchain binnen de overheid? Waar begin je? Wat zijn je opties? Waar ga je tegenaan lopen en waar moet je rekening mee houden? Met welke juridische en technische aspecten moet je rekening houden? Geen complexe verhalen, maar voorbeelden uit de praktijk en adviezen waar je wat aan hebt.

Sprekers:

  • Gerard Tunteler van HPE heet u welkom en introduceert Marloes
  • Marloes Pomp, projectleider Blockchain bij de Nederlandse overhead

over Marloes Pomp:
Bio: Marloes is projectleider van 30 blockchainprojecten bij de Nederlandse overhead (voor meer info over deze projecten, ga naar www.blockchainprojects.nl ). Ook werkt Marloes aan het bouwen van een internationaal netwerk van overheden die werken aan blockchainprojecten.

Marloes Pomp
Presented by Marloes Pomp