×
Back

Industry Track: voor manufacturing & industry - deel 1

Efficiënte productie en minder storingen middels IoT

Voor deze branche-specifieke track kunt u zich voor de gehele sessie inschrijven die in ronde 1 en 2 plaatsvindt. Op de registratiepagina dient u hiervoor zowel ronde 1 als ronde 2 te selecteren. De track wordt onderbroken door de lunch. Het is ook mogelijk één ronde te volgen. Selecteer daarvoor de ronde van uw keuze (ronde 1 of ronde 2).

Het betreft hier ronde 1 waarin u de volgende sprekers kunt verwachten:

  • Introductie met klantcases door Clemens Esser, CTO HPE Nederland
  • Gareth Rees (IoT Next) over IoT in a box

U kunt zich separaat inschrijven voor ronde 2 (na de lunch) waarin u het volgende kunt verwachten:

  • Guido van Dinther - Axians
  • Markus Hannen - VP Technical Sale PTC

Inhoud van de sessies: Efficiënte productie en minder storingen middels IoT

Het Internet of Things (IoT) zorgt voor grote innovaties voor bedrijven in de Manufacturing & Industry sector. De data die via sensoren binnenkomt en predictive maintenance maken proactief en preventief onderhoud eenvoudiger en verbetert zo de continuïteit van de productie. Dit leidt tot aanzienlijke kostenvoordelen. Door verschillende, losse MES-systemen te consolideren in één omgeving, samen met predictive maintenance via IoT, ontstaat een flexibele productieomgeving. Ook ontstaan nieuwe mogelijkheden doordat er beter inzicht ontstaat in het productieproces. 

Tijdens deze inspiratiesessie gaan we dieper in op deze ontwikkelingen, hoe deze in de praktijk werken en de voordelen die ze bieden. Geen bits & Bytes, maar praktijkverhalen waar u wat aan heeft. Zo vertelt PTC over het IoT-platform van de toekomst. Gareth Rees, Head of Global Partnerships bij IoT.nxt  vertelt u over het "IoT in a box" concept. een praktische sessie waarin u aan de hand van een live demo ziet hoe dit werkt en wat u ermee kunt. 

Guido van Dinther van Axians en voormalig Business Unit Manager bij Actemium, neemt u mee in zijn inzichten er ervaringen in de dagelijkse praktijk als specialist op het gebied van digitale transformatie m.b.v. IoT. Welke invloed gaat Industry 4.0 op bedrijven hebben? Wat werd er voorspeld voor Industry 3.0 en waar zijn we op uitgekomen? Waar komt samen wat IoT-leveranciers en productie-automatiseringsleveranciers te bieden hebben? Guido geeft aan de hand van praktijkcases een aantal praktische “key take aways” voor iedereen die aan de slag wil met IoT. Ook kunt u luisteren naar een praktijkcase van één van onze klanten.