×
Back

Industry Track: voor universiteiten - deel 1

Kom op college op de “HPE Campus” tijdens Reimagine!

De Nederlandse universiteiten en research realiseren doorbraken die uniek zijn in de wereld. Met name op technologisch vlak gebeurt er veel en innovatie is aan de orde van de dag. Tijdens deze sessie, speciaal bedoeld voor alle Nederlandse universiteiten, vertellen universiteiten over de technologieprojecten waar zij trots op zijn. Uiteraard doet HPE ook een duit in het zakje door te vertellen hoe HPE universiteiten faciliteert met technologie. Voorbeelden zijn “Living Smart Campus” en het onderzoek naar Alzheimer. Wij nodigen u van harte uit om elkaar én HPE te ontmoeten op de “HPE Campus” tijdens Reimagine 2018! Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.

Sprekers:

  • Piek Vossen: Nederlands hoogleraar Computationele Lexicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, hoofd van het Computational Lexicology & Terminology Lab en oprichter en voorzitter van de Global WordNet Association.
  • Joost Kok: Hoogleraar fundamentele informatica aan de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN, is decaan van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) van de Universiteit Twente.
  • Simon Portugies Zwart: Hoogleraar aan de Universiteit Leiden. Zijn onderzoek richt zich op computationele astrofysica.
  • Bert Leegwater: Country Manager Aruba