×
Martin van Seventer

Biography

Martin van Seventer is ruim 30 jaar werkzaam in de IT als consultant bij HPE op het gebied van Microsoft oplossingen. Binnen HPE IS het aanspreekpunt op technologisch vlak in de samenwerking met Microsoft. De laatste jaren is er een sterke focus op Cloud gerelateerde onderwerpen.

×
Back

Inspiration Track: Wat maakt Azure Stack (hybrid cloud out-of-the box) uniek?

Steeds meer bedrijven ontdekken de eenvoud en de meerwaarde van de cloud. Maar tegelijkertijd rijzen er vragen rond de data in de cloud. Waar staat deze precies, wie is er verantwoordelijk voor de data en hoe behoudt u de controle? En mag privacygevoelige data wel in de cloud staan vanwege de AVG? Om bedrijven te helpen met dit vraagstuk heeft Microsoft Azure Stack ontwikkeld. Azure Stack is een uitbreiding van Azure, waarmee uw on-premise omgeving net zo flexibel als de cloud wordt. Met Azure Stack kunt u Azure-services leveren vanuit het datacenter van uw bedrijf met de juiste balans tussen flexibiliteit en controle. Het resultaat: een werkelijk consistente hybride cloud-implementatie. Maak kennis met dit innovatieve Microsoft-product tijdens deze sessie gepresenteerd door The Sourcing Company. Hoe zetten zij Azure in voor hun klanten? Wat maakt Azure Stack uniek en welke problemen kun je ermee oplossen? Een informatieve én praktische sessie voor iedereen die meer wil weten over de toepassingen van Azure. Deze sessie wordt verzorgd door Ronald Verweij van The Souring Company en Martin van Seventer van HPE.

Over Ronald Verweij:

Als Managing Partner van The Sourcing Company heeft Ronald een sterke focus op de laatste technische ontwikkelingen. Van jongs af aan wist Ronald al dat hij “iets zou doen met computers”. Tijdens zijn studie voltooide Ronald succesvol zijn stage bij het Bakken Research Center van de grootste pacemaker fabrikant. Als afgestudeerde Electronic Engineering startte Ronald bij Simac, waar hij van 1995 tot 2000 werkte. Bij Simac was Ronald verantwoordelijk voor de interne MCSE opleidingen waarin hij gedurende deze periode zo’n 300 personen begeleide in naar hun MCSE certificering. Na Simac is Ronald in 2000 gestart bij Dynomic als Business Line Manager Sourcing, verantwoordelijk voor de outsourcing trajecten. Bij Dynomic is de visie op zelfsturende teams en hoogwaardige dienstverlening ontstaan. In dezelfde periode, van 1995 tot 2004, heeft Ronald tevens de Rabobank bijgestaan als consultant op Banyan Vines en Microsoft gebied. Na zijn vertrek bij Dynomic is Ronald samen met compagnon Johan van der Blom The Sourcing Company gestart, waarbij de focus, naast de beste techniek, sterk ligt op de ultieme gebruikerservaring.

Over Martin van Seventer:
Martin van Seventer is ruim 30 jaar werkzaam in de IT als consultant bij HPE op het gebied van Microsoft oplossingen. Binnen HPE is hij het aanspreekpunt op technologisch vlak in de samenwerking met Microsoft. De laatste jaren heeft hij een sterke focus op Cloud-gerelateerde onderwerpen.

 

Martin van Seventer
Presented by Martin van Seventer