×
Back

Tech Track: door Commvault - Data... de levensader van uw organisatie.

Data... de levensader van uw organisatie.

Data... het is de levensader van uw organisatie. Maar hoe houdt u de groei van data in de hand? Hoe zorgt u voor compliance, security en privacy als u steeds meer databronnen gebruikt? Hoe haalt u het meeste uit uw oplossingen zonder eraan vast te zitten? En welke datamanagement strategie past bij u, ondersteunend aan de bedrijfsdoelstellingen en tegen het gewenste kostenniveau? Geïntegreerd datamanagement heeft de toekomst! Luister naar de visie van Commvault en laat u inspireren!

Deze sessie wordt verzorgd door Alex den Hartog, Senior Sales Consultant bij Commvault.

Over Alex den Hartog:

Alex werkt sinds 1997 in de IT industrie en houdt zich specifiek met data management bezig. Hij werkt sinds 2014 bij Commvault als Senior Sales Consultant en zijn doel is om organisaties te helpen hun data te transformeren tot een krachtig strategisch bedrijfsmiddel.

De essentie van modern data management is het bieden van een eenvoudig en betrouwbaar platform dat toegevoegde waarde biedt voor de gebruikers. De oplossing dient slim en efficiënt met data en informatie om te gaan, zodat er ook op financieel gebied voordelen behaald kunnen worden.

De oplossingen van Commvault helpen organisaties om hun data optimaal te beschermen, toegankelijk te maken en te gebruiken. Het maakt daarbij niet uit of de data lokaal, in een datacenter of in de cloud staan.